Restaurant Week
W dniach 13 marca -24 kwietnia 2024 bierzemy udział w akcji Restaurant Week! Tegoroczne wydarzenie odbywa się pod hasłem #FoodNewsGoodNews
Zarezerwuj stolik i za jedyne 69.99 zł od osoby delektuj się wybranym menu:
Menu A
Przystawka: Sernik z wędzonego twarogu z prażoną cebulą, piklowanym burakiem, marchewką i galaretką z ogórka
Danie główne: Stek z kalafiora z risotto z buraka, chipsem z pietruszki, jarmużem i sosem demi glace z bakłażana
Deser: Krem Bavarois z pudrem z fiołków, strzelającą posypką i sorbetem truskawkowym
Menu B
Przystawka: Tortellini z włoską szynką Bresaola i gzikiem, a do tego liście szpinaku, śnieg z koziego sera i olej ziołowy
Danie główne: Polędwiczka wieprzowa z duxelle, szynką dojrzewającą z naszej pracowni, gołąbkiem z kaszy bulgur, purée z selera, warzywami i sosem demi glace
Deser: Krem Bavarois z pudrem z fiołków, strzelającą posypką i sorbetem truskawkowym
Jak zarezerwować stolik na Restaurant Week?
Rezerwacji można dokonać za pośrednictwem strony Restaurant Club, a najwygodniej będzie skorzystać z linku powyżej.